mitNykredit - meget mere end en netbank

Udskriv denne side
 
Som kunde i Nykredit kan du forvente, at Nykredit, som finansiel sparringspartner, kan styrke din evne til at handle og agere. Døgnet rundt.
 
Tænk nyt - vi har samlet det hele på mitNykredit
På mitNykredit kan du omlægge realkreditlån, handle værdipapirer, følge værdien af din opsparing og få mailrådgivning – foruden alle de traditionelle netbankfeatures. 
 
Når du er logget på mitNykredit, har du overblik over dit samlede engagement med Nykredit. Og du skal kun logge på én gang for at bruge alle de faciliteter, der indeholder dine personlige oplysninger.

Bankkunde i Nykredit?
Har du bank i Nykredit, og har du en netbankaftale, kan du via mitNykredit foretage bankforretninger. Du kan for eksempel betale regninger, overføre penge eller handle værdipapirer. Du ordner dine bankforretninger, når og hvor det passer dig

			Om mitNykredit
» Spørgsmål og svar (FAQ)
» mitNykredit
Kom godt i gang med netbank-demoen
Oplev Nykredits internetbank i praksis og kom godt i gang med internetbank-demoen. Du kan også prøve at indtaste dine egne oplysninger og se, om du kan tjene penge ved at skifte til Nykredit bank.
 
Hvem har adgang
Nykredit kunder

Er du kunde hos Nykredit, får du automatisk adgang til mitNykredit og kan se dit engagement, når du modtager et brugerid og en adgangskode med brev.

Er du bankkunde i Nykredit, og har du en netbank-aftale, kan du desuden foretage bankforretninger via mitNykredit.

Er du ikke kunde hos Nykredit
Du kan også bruge mitNykredit, selvom du ikke er kunde hos os endnu. Du får bl.a. adgang til kurslister på aktier og obligationer, med mulighed for kursovervågning.
Få mere information om områder der vedrører mitNykredit
»  Bruger- og sikkerhedsvejledning   Hent bruger- og sikkerhedsvejledning til mitNykredit.
 
»  Vilkår for handel med værdipapirer   Se gebyrer for handel med værdipapirer via Nykredit Netbank.
 
»  Handel på OMX Den Nordiske Børs København   Læs mere om de særlige vilkår, som gælder, når du handler direkte på OMX Den Nordiske Børs København.
 
»  Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank   Læs om de almindelige forretningsbetingelser, der gælder for privatkunder i Nykredit Bank.
 
»  Vilkår for aftale om Nykredit Netbank   Læs vilkårene for aftale om Nykredit Netbank.
 
Den direkte vej til mitNykredit
 
Spørgsmål & svar

Læs de mest gængse spørgsmål om mitNykredit.

Kontakt os

Spørg Nykredit hvis du har yderligere spørgsmål om mitNykredit